top of page

                             LÄSNÄOLEVAA SEURAA JA

HELPOTUSTA ARJEN ASKAREISIIN IKÄIHMISILLE

  

- Tarvitsetko luotettavaa apua ja seuraa itsellesi? Kaupassa käymiseen, lääkärikäynteihin, apteekkiasioihin, ulkoiluun, kulttuuri- ja muihin harrastuksiin sekä arjen kotiaskareihin?

-  Tarvitsetko liikuntarajoitteiden vuoksi satunnaista apua edellä mainituissa askareissa itsellesi?

- Tarvitseeko kaukana yksin asuva omaisesi apua edellä mainituissa  askareissa?

-  Tarvitsetko omaishoitajana satunnaista apua, pienen hengähdystauon ja mahdollisesti omaa aikaa, jotta jaksaisit arjessa paremmin? 

-  Tarvitseeko jossain palveluyksikössä asuva omaisesi satunnaista lääkärikäynti apua?

Haluan tarjota yksinäisille ikäihmisille ja liikuntarajoitteisille mahdollisuutta kertaluonteiseen, satunnaiseen tai vakituiseen apuun ja hoivaan. Olen jo pidemmän aikaa ollut huolissani kotona yksin asuvien vanhusten puolesta. Vähäiset ihmiskontaktit tekee ikäihmisen olon yksinäiseksi ja voi johtaa syrjäytymiseen. Tavallistenkin koti- ja arkiasioiden hoitaminen yksin on osalle haasteellista.

Olen tehnyt henkilökohtaisen avustajan töitä toukokuusta 2018 alkaen. Se on vahvistanut ajatuksiani, että tämä työ on erittäin tärkeää. Läsnäolo kaikessa ikäihmisten kanssa tehdyssä työssä palkitsee kaikkein eniten. Voit myös Satumaisen sykkeen nettisivulta bio kohdasta lukea historiaani. Olen saanut asiakkailtani palautetta, että olen oma-aloitteinen, empaattinen, pirteä, työteliäs, toiveita kunnioittava, luotettava ja läsnäoleva.
Olin myös yksityinen palvelusetelin tarjoaja Oulun kaupungilla, kunnes muutin kesällä 2022 Joensuuhun.

Hinta: 36,-/h 

Satu muu Suomi osioon.jpg

Satumainen syke (myös facebookissa)
Satu Lepistö (o.s. Ruohomäki)
satumainen.syke@gmail.com
p. 050- 549 9917

  • Instagram
  • Grey Facebook Icon
bottom of page