LÄSNÄOLEVAA SEURAA JA

HELPOTUSTA ARJEN ASKAREISIIN IKÄIHMISILLE

  

- Tarvitsetko luotettavaa apua ja seuraa itsellesi? Kaupassa käymiseen, lääkärikäynteihin, apteekkiasioihin, ulkoiluun, kulttuuri- ja muihin harrastuksiin sekä arjen kotiaskareihin?

-  Tarvitsetko liikuntarajoitteiden vuoksi satunnaista apua edellä mainituissa askareissa itsellesi?

- Tarvitseeko kaukana yksin asuva omaisesi apua edellä mainituissa  askareissa?

-  Tarvitsetko omaishoitajana satunnaista apua, pienen hengähdystauon ja mahdollisesti omaa aikaa, jotta jaksaisit arjessa paremmin? 

-  Tarvitseeko jossain palveluyksikössä asuva omaisesi satunnaista lääkärikäynti apua?

Haluan tarjota yksinäisille ikäihmisille ja liikuntarajoitteisille mahdollisuutta kertaluonteiseen, satunnaiseen tai vakituiseen apuun ja hoivaan. Olen jo pidemmän aikaa ollut huolissani kotona yksin asuvien vanhusten puolesta. Vähäiset ihmiskontaktit tekee ikäihmisen olon yksinäiseksi ja voi johtaa syrjäytymiseen. Tavallistenkin koti- ja arkiasioiden hoitaminen yksin on osalle haasteellista.

Olen tehnyt henkilökohtaisen avustajan töitä toukokuusta 2018 alkaen. Se on vahvistanut ajatuksiani, että työ on erittäin tärkeää. Läsnäolo kaikessa ikäihmisten kanssa tehdyssä työssä palkitsee kaikkein eniten. Olen 46 vuotias nuorekas nainen. Voit myös Satumaisen sykkeen nettisivulta bio kohdasta lukea historiaani. Olen saanut asiakkailtani palautetta, että olen oma-aloitteinen, empaattinen, pirteä, työteliäs, toiveita kunnioittava, luotettava ja läsnäoleva.

Olen myös yksityinen palvelusetelin tarjoaja Oulun kaupungilla.

Voit myös ostaa yksityistä kotitalousvähennyskelpoista palvelua (itsemaksavana asiakkaana):

Hinta: 36,-/h

Satu muu Suomi osioon.jpg

Satumainen syke
Satu Ruohomäki
satumainen.syke@gmail.com
p. 050- 549 9917

  • Grey Facebook Icon