PIENRYHMÄ TANSSIKURSSIT - OULU

HEINÄKUUN AJAN KESÄKURSSIT (Kesäkurssien lajit, tasot, hinnat ja ilmoittautumisohjeet alla olevassa laatikossa)

SYYSKAUSI STARTTAA KE 5.8. ALKAEN.

(Ohjelma päivittyy myöhemmin)

Pienryhmän tanssikurssit väh 4-6 max parille. Jokainen kerta on oma kokonaisuus ja parin ei tarvitse olla ”vakipari”. Tiedossa yksilöllisempää opetusta sekä vuorovaikutusta koko ryhmän kesken.Täällä, jos jossain, oppii omasta tanssista ja parityöskentelystä todella paljon.

Tunnit etenevät esim., jos on Alkeet/keskitaso. Käydään alussa perusteet ja porukan mukaan edetään keskitason juttuihin rauhallista vauhtia. Samoin keski-/jatkotaso etenee keskitasosta jatkotasolle ja kaikki saavat jotain työstettävää.

 

Jokaiselle viikkokurssille on erikseen oma sitova ilmoittautuminen tekstiviestillä tai messengerviestillä suoraan minulle. Teen kurssilaisista oman ryhmän, jossa infoan kaikkia vielä yhtä aikaa. Kurssi on 2h kokonaisuus ja maksetaan viimeistään kahta päivää ennen kurssia tai jo aiemmin tilille, jolloin ilmoittautuminen on sitova. Jos tulee äkillinen peruutus 24h sisällä, kurssimaksu palautetaan.

Heinäkuun 2020 ohjelma:

Pvm

Ke 1.7.

To 2.7.

Ti 7.7.

Ke 8.7.

Ti 14.7.

Ke 15.7.

Ti 21.7.

Ke 22.7.

Ti 28.7.

Ke 29.7.

Laji

rumba-bolero

rumba-bolero

tango

tango

bugg

bugg

fusku

fusku

hidas valssi

hidas valssi

Taso

keski-/jatkotaso

alkeet/keskitaso

alkeet/keskitaso

keski-/jatkotaso

alkeet/keskitaso

keski-/jatkotaso

alkeet/keskitaso

keski-/jatkotaso

alkeet/keskitaso

keski-/jatkotaso

HEINÄKUUN HINNASTO:

 

Kertamaksu 20,-/hlö/ilta

2 pv  38,-/hlö

Tiistai- tai keskiviikkoillat 100,-/hlö

Kaikki kuun kurssit 180,-/hlö

Kaikkiin edellä mainittuihin sitova ennakkoilmoittautuminen Facebook Messengerin tai sähköpostin satu@tanssiaalto.com kautta parisi kanssa.

Älä epäröi kysyä lyhyelläkin varoitusajalla mahdutteko mukaan!

Hinta:
20,-/2h/hlö.

 

Aika:

Klo 18-20

Paikka:
Laanilan koulu/lukio (peilisali)
Hintantie 66, 90650 Oulu (iso parkkipaikka + hyvät bussiyhteydet)
Satu p. 050-549 9917 (tekstari varmin tapa saada kiinni)

 

Muuta:

Satumainen syke ei ole vakuuttanut oppilaitaan.

Suosittelen kaikille vapaa-ajan vakuutusta.

Odotan innolla näitä tunteja, tulethan sinäkin mukaan yksilöllisempään opetukseen!

 

Kurssien tuntikuvaukset

Alkeet/Keskitaso:

Perusaskel kyseisestä lajista on sinulle jo tuttu. Olet tanssinut muitakin tanssilajeja ja tämä tanssikurssi ei ole elämäsi ensimmäinen tanssikurssi. Käymme perusteita rauhassa läpi ja tutustumme kuvioihin. Ihmiset usein kertaavat täällä opittuja asioita ja saavat omaan sekä parityöskentelyyn vinkkejä ja palautetta. Eteneminen tapahtuu kurssilaiset huomioiden. Jokainen saa jotain eikä kaikkea tarvi osata kerralla.

 

Keskitaso:

Olet käynyt useammat alkeet tästä tanssilajista. Kertauksen kautta haemme parityöskentelyyn hyvää yhteistyötä vienti/seuraamista sekä oman kehon hallintaa ja tietoisuutta. Kuvioita työstetään yhdessä rauhalliseen tahtiin. Sekä opetellaan musiikintulkintaa ja kuuntelua. Jokainen saa jotain eikä kaikkea tarvitse osata kerralla.

 

Keski-/Jatkotaso:

Olet käynyt useammilla keskitason tunneilla kyseisestä lajista. Sinulla on jo jotain tuttuja kuvioita muistissa. Vienti/seuraaminen ja musiikintulkinta eivät ole ihan outoja asioita sinulle. Näillä tunneille mietitään vielä enemmän oman kehon hallintaa sekä parityöskentelyä. Kuviot/kuviosarjat hieman vaikeutuvat. Niitä työstetään yhdessä. Jokainen saa jotain ja eikä kaikkea tarvitse osata kerralla.

Satumainen syke
Satu Ruohomäki
satu@tanssiaalto.com
p. 050- 549 9917

  • Grey Facebook Icon